Drvena gazišta – stepenice

Stepenice (gazišta) se lepe iz više slojeva drveta, da bi se sprečili neželjeni efekti. Izbor materijala za izradu može biti po zelji kupca. Izradjujemo i drvena gazista za napolje, gde se koristi sibirski aris, keder, tik ili termotretirano drvo.
Drvena gazišta
Drvena gazišta
Drvena gazišta
Drvena gazišta

Na fotografijama su naši projekti.

Drvene stepenice (gazišta) po meri

Tražite visokokvalitetne drvene stepenice i elemente koji će uneti eleganciju i stil u vaš prostor? Naša firma nudi širok asortiman proizvoda po meri, prilagođenih vašim potrebama i preferencijama.

Kvalitet i stabilnost

Naše drvene stepenice izrađujemo pažljivo birajući najkvalitetnije materijale i primenjujući najnovije tehnike izrade. Sa višeslojnim drvetom kao osnovom, naše stepenice su izuzetno čvrste i dugotrajne, osiguravajući vam sigurnost i stabilnost tokom korišćenja.

Izaberite između širokog spektra materijala za izradu, uključujući sibirski aris, keder, tik ili termotretirano drvo. Za spoljašnje stepenice, nudimo posebno tretirane materijale koji su otporni na vremenske uticaje i pružaju dugotrajnu zaštitu od spoljnih elemenata.

Gazišta i stepenice iz zida

Naša ponuda uključuje i gazista iz „zida“, idealna za moderne enterijere gde se podkonstrukcija ne želi istaći. Za dodatnu prilagodljivost, nudimo konzolne stepenice sa metalnom ili drvenom konstrukcijom, sve prema vašim željama.

Ograde gvožđe i drvo

Kada su u pitanju ograde, imamo raznoliku ponudu od stakla, aluminijuma, kovanog gvožđa i drveta, pružajući vam mogućnost da prilagodite svoj prostor sa stilom i elegancijom.

Svi naši proizvodi se premazuju posebnim lakom ili uljima, pružajući dodatnu zaštitu i sjaj. Naši stručnjaci za dizajn i izradu stoje vam na raspolaganju da vam pomognu u kreiranju savršenih drvenih stepenica za vaš dom ili poslovni prostor.

Za visokokvalitetne drvene stepenice koje će ispuniti vaša očekivanja i uneti toplinu i eleganciju u vaš prostor, obratite se nama danas.

Fotografije: Drvena gazišta - stepenice

Na fotografijama su naši projekti.

Pružamo vrhunsku uslugu i proizvod, prilagođen vašim zahtevima i standardima.

Pogledajte ton kartu boja za enterijer i eksterijer.

Podeli sa prijateljima

Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
Pinterest

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite unaprediti svoj dom ili poslovni prostor luksuznom stolarijom i nameštajem od drveta, mi smo pravi izbor.

Vaša elegancija, naša strast.

Preko +500 zadovoljnih klijentata širom sveta.