Vrata / Drvo – Alu (ulazna i sobna)

Naša posvećenost kvalitetu i dugogodišnje iskustvo od preko dve decenije čine nas liderima u proizvodnji masivnih ulaznih i sobnih vrata od drveta. Svaki komad je pažljivo izrađen, kombinujući vrhunsku izdržljivost sa besprekornim dizajnom. Oplemenite svoj dom s našim luksuznim vratima i uživajte u beskompromisnom kvalitetu koji će trajati godinama.
Vrata / Drvo – Alu (ulazna i sobna)
Sobna drvena vrata
Sobna drvena vrata
Kupatilska drvena vrata
Sobna drvena vrata

Na fotografijama su naši projekti.

Ulazna drvena vrata

Biti lep nije dovoljno. Trebalo bi da poziva. Komad nakita koji signalizira prijateljima i komšijama: „Ovde se osećamo prijatno. Evo nas kod kuće“.

Ali samo dobar dizajn nam nije dovoljan. Moderna ulazna vrata ne samo da moraju biti vizuelno prijatna, već moraju biti i funkcionalno ubedljiva. Sva naša vrata, bilo drvo, drvo-aluminijum, aluminijum-drvo ili aluminijum, predstavljaju model robusnog kvaliteta.

Bez obzira da li je obezbeđena zvučna izolacija ili energetska efikasnost – sa SENTRA ulaznim vratima, loše vremenske prilike i nepozvani gosti ostaju napolju. I toplina unutra.

U ponudi imamo i sigurnosna vrata, gde je osnova izrađena od metala, u kombinaciji sa ostalim materijalima i specifičnom H bravom – načinom zaključavanja. Osim estetskih i funkcionalnih karakteristika, naša vrata pružaju i osećaj sigurnosti i udobnosti, čineći vaš dom zaštićenim i prijatnim mestom boravka.

Za naša ulazna vrata koristimo samo visokokvalitetne materijale sa najboljom izradom. Naš stručni tim posvećen je pažljivom odabiru materijala i detaljnoj izradi, kako bi svaki komad vrata bio savršen spoj elegancije i funkcionalnosti.
Drvena vrata – u potpunosti od drveta.

  • Drvo-Alu vrata – drvo sa unutrašnje strane, drvo je noseće, aluminijum dolazi kao obloga sa spoljne strane.
  • Alu-Drvo-Aluminijum je noseći, sa unutrašnje strane se stavlja drvena obloga – maska.
  • Alu vrata – vrata u potpunosti od aluminijuma.

Fotografije - Ulazna drvena vrata

Na fotografijama su naši projekti.

Sobna drvena vrata

Izrazite sopstvenu ličnost – unutrašnjim vratima po meri.

Unutrašnja vrata definišu naš životni prostor: ona su prvi i poslednji element dizajna koji upada u oči kada ga posetite, zrače udobnošću ili modernom hladnoćom i unose raznolikost u jednoličnu belu boju zidova. Naša vrata ne samo da dele prostorije, već i stvaraju atmosferu koja odražava vaš stil i ličnost.

Izrađujemo unutrašnja vrata u potpunosti od drveta, kombinacija drveta-lamela ili furnira sa akustičnom ivericom ili MDF-om. Sa pažljivo odabranim materijalima i detaljnom izradom, naša vrata pružaju trajnu lepotu i funkcionalnost. Uz raznovrsnu ponudu boja, dezena i stilova, možete pronaći vrata koja će savršeno odgovarati vašem enterijeru i stilu života.

Svako ko pusti naša vrata da skliznu u bravu, ceniće bogat zvuk – KLIK. To je znak visokih standarda izrade i montaže i zvučne izolacije. Kontaktirajte naše konsultante za detaljnije informacije o našim proizvodima i uslugama prilagođenim vašim potrebama i željama!

Fotografije - Sobna drvena vrata

Na fotografijama su naši projekti.

Pružamo vrhunsku uslugu i proizvod, prilagođen vašim zahtevima i standardima.

Pogledajte ton kartu boja za enterijer i eksterijer.

Podeli sa prijateljima

Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
Pinterest

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite unaprediti svoj dom ili poslovni prostor luksuznom stolarijom i nameštajem od drveta, mi smo pravi izbor.

Vaša elegancija, naša strast.

Preko +500 zadovoljnih klijentata širom sveta.