Ton karta

OSMO - prirodne boje za drvo

OSMO premazi za drvo su bazirani na uljima i voskovima: suncokretovo ulje, karnauba, kandelila vosak, laneno seme, ulje soje i ckalja. Ulje čuva kvalitet prirodnog, sirovog sastava drveta. Premazi su prirodni, ekoloski i bezbedni. Pigmenti su odobreni za upotrebu u industriji hrane. Bazirani na prečišćenim, obovljivim sirovim biljnim materijalima.

Vezujuci agensi u OSMO premazima su bazirani na prirodnim biljnim uljima koja prodiru duboko unutar drveta i štite ga izunutra.

Ulja ispunjavaju pore drveta i štite ga od prodora vode koja oštećuje drvo. Međutim one ne formiraju neprpusni film. Drvo ostaje mikroporozno i nastavlja da upija i oslobadja vodu bez štetnih posledica. Mikroporozno drvo može da diše i poboljšava kvalitet vazduha. Zbog svojih antistatickih karakteristika ono je veoma dobro za osobe sa alergijama.

ton karta farbanje drveta

OSMO za eksterijer

PAŽNJA! Uzorci su na jeli, postoje minimalna odstupanja kada vi gledate uzorak i kada gledate fotografiju. Potrudili smo se da fotografije budu Što vernije uzorcima.

OSMO za enterijer

POLYX - OIL

PAŽNJA! uzorci su na hrastu, postoje minimalna odstupanja kada vi gledate uzorak i kada gledate fotografiju. Potrudili smo se da fotografije budu sto vernije uzorcima.

WOOD - WAX

PAŽNJA! uzorci su na jeli, postoje minimalna odstupanja kada vi gledate uzorak i kada gledate fotografiju. Potrudili smo se da fotografije budu sto vernije uzorcima. Nakon premaza ovog sloja, obavezan je premaz POLYX- OIL nekim od: 3041, 3062, 3032, 3011- nakon toga proizvod će biti nešto tamniji.

SADOLIN- AKZO NOBEL

Sadolin EXTRA debeloslojna lazura za drvo. Boje Sadolin ne pucaju i ne ljušte se te osiguravaju dugoptrajan dobar izgled drveta. Proizvodi Sadolin nude dugotrajnu zaštitu u različitim atmosferskim uslovima. Premaz: Sadolin Base, Sadolin Classic, Sadolin Extra.

PAŽNJA! uzorci su na jeli, postoje minimalna odstupanja kada vi gledate uzorak i kada gledate fotografiju. Potrudili smo se da fotografije budu što vernije uzorcima. Prilikom svakog ponovnog premaza, boja postaje tamnija.

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite unaprediti svoj dom ili poslovni prostor luksuznom stolarijom i nameštajem od drveta, mi smo pravi izbor.

Vaša elegancija, naša strast.

Preko +500 zadovoljnih klijentata širom sveta.