Letnjikovci

Tražite li savršeno mesto za život u dodiru s prirodom tokom cele godine? Upoznajte revolucionarnu ideju - letnjikovci koji se pretvaraju u prefinjene stambene prostore.
Proizvodnja Pergola
Letnjikovac
Pivot vrata po meri
Pivot vrata

Na fotografijama su naši projekti.

Naši letnjikovci su izrađeni od visokokvalitetnog lameliranog drveta, uključujući bor, jelu ili sibirski aris, pružajući ne samo estetsku toplinu već i izdržljivost koja će trajati godinama.

Svestrani u oblicima i dimenzijama, naši letnjikovci mogu se prilagoditi različitim potrebama i okruženjima. Bez obzira da li želite otvoreni ili zatvoreni prostor, ili možda preferirate samostojeci dizajn koji nudi potpunu slobodu u postavljanju, naši letnjikovci pružaju sve.

Da bi vaše iskustvo bilo udobno i bezbrižno, svaki letnjikovac je prekriven visokokvalitetnom vodootpornom tkaninom poput Tempotesta, Tegola ili Lim-a, pružajući zaštitu od kiše i sunca. Dodatno, premazujemo ih najnovijim premazima poput Sadolina AkzoNobel-a ili Osmo ulja, osiguravajući trajnost i dugotrajnu zaštitu od elemenata.

Naši letnjikovci predstavljaju spoj luksuza, funkcionalnosti i ekološke osvešćenosti, pružajući vam ne samo mesto za život, već i iskustvo koje će vas povezati s prirodom na potpuno novi način.

Fotografije: Letnjikovci

Na fotografijama su naši projekti.

Pružamo vrhunsku uslugu i proizvod, prilagođen vašim zahtevima i standardima.

Pogledajte ton kartu boja za enterijer i eksterijer.

Podeli sa prijateljima

Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
Pinterest

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite unaprediti svoj dom ili poslovni prostor luksuznom stolarijom i nameštajem od drveta, mi smo pravi izbor.

Vaša elegancija, naša strast.

Preko +500 zadovoljnih klijentata širom sveta.