Kupatilski elementi

Naš kupatilski program TUŠ KABINA i KADA, kao i kupatilski elementi, izrađeni su u potpunosti od drveta. Način izrade podrazumeva tretiranje drveta procesom koji osigurava trajnost i otpornost na vodu.
Kupatilski elementi od drveta
Kupatilski elementi
Kupatilski elementi
Kupatilski elementi

Na fotografijama su naši projekti.

Prilikom izrade kade ili tuš kabine, drvo prolazi kroz poseban tretman. Nakon toga, drveni elementi se lepe SPECIJALNIM LEPKOM (lepak za brodove). Zatim slepljeni element ide na obradu.

Premazujemo ih „POSEBNIM“ uljem koje u potpunosti štiti drvo i obezbeđuje trajnost. Na dodir je glatko kao staklo. Otporna je na visoke i niske temperature, kao i na razne hemikalije koje se koriste za održavanje kupatila. Premaz se nanosi u 10 slojeva. Održava se specijalnim sredstvima za čišćenje koje dobijate od nas, a koja su dostupna za kupovinu u Srbiji, Evropi, i tako dalje.

Izbor tona i boja može biti po želji kupca. Tonovi su dostupni na stranici „ton karta„. Koncept stvaranja vodonepropusne drvene kade savladali smo pre 10 godina. Danas smo unapredili taj proces uz pomoć trenutne tehnologije i našeg iskustva, pa možemo da Vam ponudimo prelepe ručno izrađene kade.

U našoj ponudi kade mogu biti izrađene prema Vašim dimenzijama, čak i obliku. Sve naše kade su samostalne.

U okviru drvenih kada, u ponudi imamo i drvene lavaboe. Pored svega ovoga, možemo Vam ponuditi i kupatilske elemente kao što su police, ormari i razni drugi delovi.

Materijali koji se koriste su hrast, mahagoni, meranti, grab, sibirski ariš, tikovina… Moguće je kombinovati više različitih materijala…

Fotografije: Kupatilski elementi

Na fotografijama su naši projekti.

Pružamo vrhunsku uslugu i proizvod, prilagođen vašim zahtevima i standardima.

Pogledajte ton kartu boja za enterijer i eksterijer.

Podeli sa prijateljima

Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
Pinterest

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite unaprediti svoj dom ili poslovni prostor luksuznom stolarijom i nameštajem od drveta, mi smo pravi izbor.

Vaša elegancija, naša strast.

Preko +500 zadovoljnih klijentata širom sveta.