Ostave – garaže

Oplemenite svoj vrt ili dvorište sa našim elegantnim drvenim garažama, supe-ostavama i kućicama za presvlačenje pored bazena. Odaberite kvalitet, trajnost i estetiku za vaš prostor.
Drvene ostave po meri
Ostave - garaže
Ostave - garaže
Ostave - garaže

Na fotografijama su naši projekti.

Oplemenite svoj vrt ili dvorište elegancijom i praktičnošću naših drvenih garaža, šupe-ostava i kućica za presvlačenje pored bazena.

Sa suštinskim dizajnom koji se savršeno uklapa u svako okruženje, ovi objekti su višenamenski i prilagodljivi. Bez obzira da li vam je potrebno sigurno mesto za baštenski alat ili udobna svlačionica pored bazena, naša ponuda će zadovoljiti vaše potrebe. Izrađene od visokokvalitetnih materijala poput jele, bora ili sibirskog arisa, naše konstrukcije su izdržljive i dugotrajne.

Tegola ili lim kao pokrivni materijali osiguravaju trajnost i otpornost na sve vremenske uslove. Dodatno, premazivanje sa Sadolinom-AkozNobel ili Osmo uljem garantuje zaštitu od vlage i UV zračenja, produžavajući tako vek trajanja vašeg objekta.

Odaberite kvalitet, eleganciju i praktičnost sa našim proizvodima koji su kreirani sa pažnjom prema detaljima kako bi vaš prostor bio funkcionalan i estetski privlačan.

Fotografije: Ostave - garaže

Na fotografijama su naši projekti.

Pružamo vrhunsku uslugu i proizvod, prilagođen vašim zahtevima i standardima.

Pogledajte ton kartu boja za enterijer i eksterijer.

Podeli sa prijateljima

Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
Pinterest

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite unaprediti svoj dom ili poslovni prostor luksuznom stolarijom i nameštajem od drveta, mi smo pravi izbor.

Vaša elegancija, naša strast.

Preko +500 zadovoljnih klijentata širom sveta.